Rolwind er i spidsen for vedvarende energikilder med 5GW administreret på tværs af næsten 300 projekter

Source: https://www.prnewswire.com/

Rolwind er et banebrydende selskab, der har forpligtet sig til vedvarende energi siden dets første vindmølleparkinstallationer i Panama og Spanien i 2006. I løbet af de sidste 15 år har Rolwind deltaget i mere end 210 vindmølleparker og 60 solcelleanlæg. Rolwind har administreret og udviklet i alt 5GW strøm, både nationalt og internationalt. Rolwind bringer værdifuld knowhow til den europæiske grønne revolution gennem sin erfaring, aftaler med store multinationale virksomheder og projekter inden for de forskellige områder inden for vedvarende energi.

For Rolwind ligger nøkkelen til å låse opp karboniseringsmål i å inkorporere flere kilder til fornybar energi: vind, solceller, grønt hydrogen, lagrings- og ladepunkter for elektriske kjøretøyer. Rolwind er en af de få virksomheder i Spanien, der er involveret i hele implementeringsprocessen: fast ejendom, forvaltning, behandling, legalisering og teknik. Rolwind er i spidsen for energi for fremtiden, grønt brint, med eksisterende projekter på op til 150 MW og er især engageret i at fremme denne energi som et rent brændstof til alle køretøjer.

Rolwinds erfaring og kunnskap har gjort det mulig å signere viktige avtaler med store selskaper i sektoren; for eksempel Alset Global, der utviklingen av forskjellige grønne hydrogenprosjekter blir gjennomført, både utenfor nettet og i de viktigste nasjonale industrielle klyngene; eller med Matrix Renewables, for å utvikle 1,5 GW kraft med én felles salgsavtale, som inkluderer lagring og som inkluderer lagring og hybridisering med vindkraft.

To read the article,clic on this link