Rolwind on uusiutuvien energialähteiden eturintamassa ja hallinnoi 5 GW:ta lähes 300 projektissa

Source: https://virtual-strategy.com/

Rolwind on edelläkävijäyritys, joka on sitoutunut uusiutuviin energialähteisiin jo vuodesta 2006, jolloin se perusti ensimmäiset tuulipuistolaitoksensa Panamaan ja Espanjaan. Viimeisten 15 vuoden aikana Rolwind on ollut osallisena yli 210 tuulipuistossa ja 60 aurinkosähkölaitoksessa. Rolwind  on hallinnoinut ja kehittänyt yhteensä 5 GW virtaa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Rolwind tuo Euroopan vihreään vallankumoukseen arvokkaan osaamisensa kokemuksensa, monikansallisten yritysten kanssa tekemiensä sopimukset ja eri alojen uusiutuvan energian hankkeensa.

Rolwind is a pioneering company, with a commitment to renewable energies since its first wind farm installations in Panama and Spain in 2006

Rolwindin kannalta avain hiilestäirrottautumistavoitteiden saavuttamiseen on useiden uusiutuvien energialähteiden yhdistämisessä: tuulivoima, aurinkosähkö, vihreä vety, sekä sähköajoneuvojen varastointi- ja latauspisteet. Se on yksi harvoista espanjalaisista yrityksistä, jotka ovat mukana koko täytäntöönpanoprosessissa: kiinteistö, hallinto, käsittely, laillistaminen ja suunnittelu. Rolwind on tulevaisuuden energian, vihreän vedyn, eturintamassa nykyisissä jopa 50 MW:n hankkeissa, ja se on erityisesti sitoutunut edistämään vihreää vetyä puhtaana polttoaineena kaikille ajoneuvoille.

Kokemuksensa ja osaamisensa ansiosta Rolwind voi allekirjoittaa tärkeitä sopimuksia alan suurten yritysten kanssa, kuten Alset Global, jonka kautta kehitetään erilaisia vihreää vetyä koskevia hankkeita sekä verkon ulkopuolella että tärkeimmissä kansallisissa teollisuusklustereissa; tai Matrix Renewablesin kanssa 1,5 GW:n tehon kehittämiseksi yhteisellä edistämissopimuksella, joka sisältää varastoinnin ja hybridisoinnin tuulivoiman kanssa.

To read the article,clic on this link